WELKOM BIJ LAND ROVER EXPERIENCE

EXPERIENCE

Wilt u vertrouwd raken met de belangrijkste technieken van 4x4-rijden en onze Land Rover-voertuigen in het veld testen? De Land Rover 4x4 Driving-cursussen zijn bedoeld om u kennis te laten maken met en uw beheersing van offroad-rijtechnieken te verdiepen.


MEER WETEN
ADVENTURE

U bent eigenaar van een Land Rover en u wenst terreinrijden en vrije tijd te combineren? U wil genieten van een korte trip en fraaie landschappen ontdekken om letterlijk de platgetrapte paadjes te verlaten? Het Adventure Team wacht op je en biedt "all-inclusive" reizen aan.


MEER WETEN
B2B EVENTS

Wenst u uw klanten of medewerkers uit te nodigen voor een uitzonderlijke en exclusieve ervaring? Bent u op zoek naar een originele team-building activiteit voor uw medewerkers? Land Rover Experience biedt u een uitgebreide infrastructuur met gediplomeerde instructeurs, 2 off-road centers en 11 Land Rovers


MEER WETEN

4X4 RIJDEN

Wilt u kennismaken met de basistechnieken van het 4x4-rijden en de verschillende Land Rover-modellen testen op het terrein?

HET GEBRUIK VAN DE LIER

Deze stage bestaat uit een theoretisch onderdeel en een praktische workshop. U leert er de belangrijkste technieken voor het gebruik van een lier en hoe u dit materiaal op een correcte en veilige manier moet gebruiken.

START OFF-ROAD 11-17 JAAR

Ben je tussen de 11 en 17 jaar en wil je een onvergetelijke ervaring beleven? Dan kan je nu veilig met een Land Rover rijden onder begeleiding van Land Rover Experience instructeurs.

AVESNOIS

Deze zondagstrip voert u door pittoreske landschappen naar de streek rond Chimay (B) en de Avesnois (F), te midden van de bossen en de heuvelachtige paden van de Hauts de France!

ONTDEKKING VAN DE CHAMPAGNESTREEK

Een bruisend, cultureel weekend! In de Champagne is de typische bodem en knowhow van het allergrootste belang.

LAS SIERRAS DE ANDALUCIA

Andalucía, waar de zon nooit ondergaat. Andalucía… bergen en zee. Sneeuw en zon. Het warmste land in Europa, maar ook de mooiste streek van Spanje.

DE PARFUMS VAN HET ZUIDEN

Een echt avontuur! Hier is de ware natuur, mooi vrolijk, en tegelijk wild en rebels. Bezoek de talloze gehuchten in leisteen of graniet die her en der opduiken in de ondoordringbare bergen van de Mont Lozère tot de Mont Aigoual.

HOME OF THE LEGEND

Welkom in Solihull, in de West Midlands en op een boogscheut van Birmingham, voor een bezoek aan de historische fabriek van Land Rover.

CORSICA

U waant er zich in een andere wereld. Dit grondgebied van 183 km lang op 84 km breed biedt u werkelijk een verscheidenheid aan landschappen die u nergens anders kunt vinden in de regio rond de Middellandse Zee.

DE PROVENCE

Het licht, de parfums, ‘l’art de vivre’….allemaal zaken die de mythe van de Provence levendig houden. Een fascinerende reis waarop je één van de mooiste regio's in Europa leert kennen.

BOURGOGNE

Er vallen wijnroutes, wijngaardpaden, landschappen en wijndorpen te ontdekken, en daarnaast kunt u natuurlijk proeverijen in wijnkelders meemaken en wijnmakers ontmoeten.

DE DUNIEN VAN MARQUENTERRE

De Baai van de Somme, de natuur in al haar grootsheid! Tweeëntwintig kilometer kust, zonder ook maar één weg of enig teken van stedelijke beschaving. We nemen u mee naar het ‘Domaine du Marquenterre’, in het hartje van het enige stukje ongerepte natuur langs de Noord-Franse kust.

LAND ROVER DAY

Mis dit event in geen geval! De Land Rover Day wordt speciaal georganiseerd voor de standaard Land Rovers, zonder specifieke uitrusting. Een unieke tocht in de vorm van een toeristisch roadbook brengt u langs de mooiste weggetjes in het wondermooie decor van de streek rond Doornik (België) met een paar expedities in de Hauts de France.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070