ADVENTUREONTDEK ONZE REIZEN DIE OFFROAD RIJDEN, GASTRONOMIE EN LUXE HOTELS COMBINEREN

ADVENTURE

Onderdompeling in de natuur: adembenemende landschappen, charmante en luxe hotels. Leef het unieke, maak jezelf los van het alledaagse en het alledaagse.

3-col-featured-highlight-no-header.html

HEUVELEN VAN CHIMAY

Deze trip voert u door pittoreske landschappen naar de streek rond Chimay en Namen, te midden van de bossen en de heuvelachtige paden!

MEER WETEN

ONTDEKKING VAN DE CHAMPAGNESTREEK

Een bruisend, cultureel weekend! In de Champagne is de typische bodem en knowhow van het allergrootste belang.

MEER WETEN

LAS SIERRAS DE ANDALUCIA

Andalucía, waar de zon nooit ondergaat. Andalucía… bergen en zee. Sneeuw en zon. Het warmste land in Europa, maar ook de mooiste streek van Spanje.

MEER WETEN

LOZÈRE

Een echt avontuur! Hier is de ware natuur, mooi vrolijk, en tegelijk wild en rebels. Bezoek de talloze gehuchten in leisteen of graniet die her en der opduiken in de ondoordringbare bergen van de Mont Lozère tot de Mont Aigoual.

MEER WETEN

HOME OF THE LEGEND

Welkom in Solihull, in de West Midlands en op een boogscheut van Birmingham, voor een bezoek aan de historische fabriek van Land Rover.

MEER WETEN

CORSICA

U waant er zich in een andere wereld. Dit grondgebied van 183 km lang op 84 km breed biedt u werkelijk een verscheidenheid aan landschappen die u nergens anders kunt vinden in de regio rond de Middellandse Zee.

MEER WETEN

DE PROVENCE

Het licht, de parfums, ‘l’art de vivre’….allemaal zaken die de mythe van de Provence levendig houden. Een fascinerende reis waarop je één van de mooiste regio's in Europa leert kennen.

MEER WETEN

BOURGOGNE

Er vallen wijnroutes, wijngaardpaden, landschappen en wijndorpen te ontdekken, en daarnaast kunt u natuurlijk proeverijen in wijnkelders meemaken en wijnmakers ontmoeten.

MEER WETEN

DE DUNIEN VAN MARQUENTERRE

De Baai van de Somme, de natuur in al haar grootsheid! Tweeëntwintig kilometer kust, zonder ook maar één weg of enig teken van stedelijke beschaving. We nemen u mee naar het ‘Domaine du Marquenterre’, in het hartje van het enige stukje ongerepte natuur langs de Noord-Franse kust.

MEER WETEN

LAND ROVER DAY

Mis dit event in geen geval! De Land Rover Day wordt speciaal georganiseerd voor de standaard Land Rovers, zonder specifieke uitrusting. Een unieke tocht in de vorm van een toeristisch roadbook brengt u langs de mooiste weggetjes in het wondermooie decor van de streek rond Doornik (België) met een paar expedities in de Hauts de France.

MEER WETEN

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070